PONCHO på dansk

poncho-invitasjon_uten-txt
Anna Pfeifer i Klassisk poncho med fletter. Foto: Guri Pfeifer

Onsdag 26. oktober kommer ponchoboken min ut på det danske forlaget Turbine. Forlaget har valgt å beholde det originale coveret, og det setter jeg pris på. Det er ganske ofte at forlagene bytter forside på bøker de kjøper inn, men her har de altså valgt å beholde originalen. Den oransje ponchoen er jo så kul, og jeg håper boken finner veien under mange danske edelgraner denne julen.

Den hvite ponchoen på bildet er en av mine favoritter. Jeg fikk ikke gleden av å strikke den selv, for da jeg holdt på med boken på denne tiden i fjor, hadde jeg både nakkeprolaps og alt for mange ponchoer som skulle strikkes ferdig i løpet av to måneder. Men min venninne Anne-Grethe strikket den for meg, og til minne om min kjære farmor, har jeg brukt tre perleknapper i halsringningen, som lå i knappe-esken jeg arvet etter henne. Den råtøffe krokodilleskinnsvesken er også etter farmor, og den er antagelig fra 1930-årene. Nå er det jeg som bruker den.

Recommended Articles

Legg igjen en kommentar