Poncho med keltiske knuter

Poncho med keltiske knuter

Det hender jeg kjøper garn uten helt å vite hva jeg skal bruke det til, men som regel har jeg en plan. Jeg kjøpte petrolfarget garn fra Lana Grossa da jeg var i Sveits i fjor, og garnet har bare blitt liggende. I sommer hadde jeg besøk av min venninne Randi, og jeg satt med garnet – litt tafatt – i fanget og grublet på hva jeg skulle lage. “Strikk en poncho med keltisk kPoncho med keltiske knuternute, som bare går langs den ene skulderen”, sa Randi. Og slik ble det. Men siden garnet er vanskelig å få tak i her, strikket jeg en ny i Sterk fra Du Store Alpakka.

Oppskriften finner du på Ravelry.com.

Flere flettemønstre finner du i boken min “Hekta på fletter – et oppslagsverk i flettestrikk”. Den kan du bla i på issuu.com.

Les også bloggen til Nina Hove Myhre – hun har strikket den i hvitt, og den ble kjempelekker!

 

 

 

 

 

 

 

 

Recommended Articles

3 Comments

 1. Hei!
  Prøver å kjøpe oppskriften til Poncho med keltiske knuter på Raverly, men får det ikke til. Hvordan skal jeg få tak i oppskriften?

 2. Lekker poncho, Denise!! 🙂
  Mamma fortalte at du hadde den på deg på treffet hos Per i Moss.
  Jeg kjøpte derfor oppskriften til henne, på ravelry.
  Og nå har hun endelig bestemt seg for å strikke ponchoen, selv om hun først sa at hun ikke brukte ponchoer……
  -Hun syntes nok at den var for lekker til å ikke strikke den, tenker jeg!! 😉

 3. Dette var en fantastisk fin poncho!! Et must i garderoben rett og slett! Og jeg strikket i offwhite men ser ikke bort fra at jeg kanskje må lage en til i en annen farge!

Legg igjen en kommentar