Strikkekonsert med Moss Damekor

Moss Damekor

Mandag 10.oktober ble jeg invitert til å holde foredrag på Strikkekonserten til Moss Damekor. For et fantastisk konsept! Det var over 60 strikkeglade mennesker (koret inkludert) som samlet seg på Arena – Moss kirke- og kultursenter. Først hadde koret en konsert viet kjærligheten, hvor vi fikk høre nydelige sanger, blant annet “Air” av Bach, “You got a friend”, “Come in and stay a while”, “From A Distance” og mange flere. Og som ivrig korsanger, nynnet jeg selvsagt med på alle sangene. Korets dirigent er Eli-Anne Enderød.

Strikkekonsert Moss Damekor

Dette er tredje året på rad Moss Damekor arrangerer strikkekonsert, og jeg kan varmt anbefale andre damekor å følge opp. Det var god stemning fra første øyeblikk – bakerst i lokalet sto et enormt kakebord, og praten gikk livlig både før konsert og i pausen. Det var gledelig å se så mange unge mennesker, til og med helt ned i 12-årsalderen, med strikkepinner og garn i hendene.

Strikkekonsert Moss Damekor

Alt var lagt til rette for meg; jeg tror det er første gang jeg har opplevd å komme et sted hvor det var egen teknikker som ordnet med både projektor og mikrofon. I pausen før foredraget kunne de strikkeglade kjøpe bøker, oppskrifter og garnpakker. img_9105
Publikum strikket og lyttet i tre kvarter på foredraget om min strikkehistorie. Rett foran meg satt en av korets medlemmer, iført sin Denisekofte, og det varmer jo en designers hjerte.
Tusen takk til Moss Damekor for en særdeles hyggelig aften.

Recommended Articles

Legg igjen en kommentar