Avtalen består i utgangspunktet av de opplysninger som kjøperen får i bestillingsløsningen, samt disse standardvilkårene.

Avtalen inngås ved at kjøperen går inn på selgerens (andreboller.no) sin side og finner den vare han eller hun vil kjøpe. Kjøperen legger så varen i handlekurven, oppretter eventuelt konto, aksepterer kjøpsbetingelsene, velger betalingsform og sender sin bestilling (aksepterer selgerens tilbud).

Kjøperen får umiddelbart etter bestilling ordrebekreftelse sendt til sin e-postadresse. Ved bestilling av strikkeoppskrift, vil ordrebekreftelsen inneholde nedlastingslink til den kjøpte strikkeoppskriften i form av et elektroniske dokumentet (pdf-dokument). Oppskriften sendes kun elektronisk, ikke pr. post.

Bindende avtale vil være inngått når kunden har sendt sin bestilling. Kjøperen oppfordres til å kontrollere ordrebekreftelsen og melde fra om eventuelle feil før nedlasting.

Dersom kjøper har opprettet brukerkonto på andreboller.no, før gjennomført kjøp, vil kjøper ha tilgang til sin(e) kjøpte oppskrift(er) på sin brukerkonto. Kjøper kan i disse tilfeller logge inn med brukernavn og passord, og finne sine oppskrifter under «nedlastinger». Hvis selger senere får behov for å oppdatere oppskriften, vil kjøper på denne måten ha tilgang til oppdatert versjon.

Priser

Det gis informasjon om prisen på varen (inkludert mva. og andre avgifter) og fraktkostnader i bestillingsløsningen. Dette summeres i et totalbeløp som kjøper skal betale.

Betaling

Kjøper kan velge mellom ulike betalingsmåter.

Levering og leveringstid

For strikkeoppskrifter er levering gjennomført når ordrebekreftelse med nedlastingslink til strikkeoppskrift, i form av et elektroniske dokumentet (pdf-dokument), er sendt til kjøpers epostadresse. Denne sendes umiddelbart etter gjennomført betaling.

Lagerførte fysiske varer blir normalt sendt fra vårt lager i løpet av 1-2 virkedager. Ved kjøp av varer i restordre vil utsending være avhengig av når varen kommer på vårt lager. Varene blir sendt med posten, i hovedsak som sporbare pakker. Mindre bestillinger sendes som brevpost. Det tar normalt 1-5 dager innenfor Norges grenser, men vi kan ikke garantere for når varene ankommer kunden.

Alle leveringstider som blir oppgitt av oss må anses som veiledende. andreboller.no er ikke ansvarlig for forsinkelser som oppstår hos fraktleverandør.

For uavhentede pakker vil du blir belastet et gebyr på kr 200,- for å dekke kostnadene vi har hatt i forbindelse med den uavhentede pakken. Uavhentede varer omfattes normalt ikke av angreretten.

Angrerett

Angreretten for digitalt innhold som leveres på digitalt medium opphører så snart kjøper har lastet ned oppskriften/pdf-dokumentet.

For fysiske varer er det alltid 14 dager full returrett. Angrefristen løper fra den dagen kjøper mottar varen. For at angrefristen skal kunne benyttes må varen leveres i samme stand som når den mottas. Kjøper bes alltid ta vare på orginalemballasjen til han/hun har bestemt deg for å beholde produktet. Fjernet emballasje kan føre til at angreretten ikke kan benyttes.

Når kjøper benytter seg av angreretten må det fylles ut angrerettsskjema, som legges sammen med varen kjøper vil returnere. Kjøper betaler i disse tilfeller selv returporto.

Vi anbefaler alltid å sende returpakken som pakkepost slik at den kan spores.

Brevpost sendes på kjøpers ansvar. Vennligst bemerk at vi ikke mottar pakker som er sendt i oppkrav.

Mangel ved varen

Kjøpers rettigheter ved mangel er regulert i kapittel 6 i forbrukerkjøpsloven. som vil være relevante under hver enkelt beføyelse, samt for hvor terskelen ligger.

Feilforsendelser

Om det er levert feil antall varer eller feil varer i forsendelsen, bes kjøper ta kontakt på denise@andreboller.no, så sørger vi for å rette opp snarest mulig.