Oman-genseren

IBIKs20131219a18603 2009 besøkte jeg gode venner i Dubai. Min kamerat hadde kjøpt en nydelig arabisk fez, og jeg falt pladask for mønsteret. Jeg gikk lenge og tenkte på hodeplagget, og da de flyttet tilbake til Norge, ba jeg om å få et bilde slik at jeg kunne tegne av mønsteret og strikke en genser. Resultatet ble denne genseren med orientalsk mønster.

Jeg har nok en gang brukt Baby Silk fra Du Store Alpakka – dette fantastiske silkemyke garnet. Jeg klør av det meste, men dette kan jeg uten problemer ha rett på kroppen. Jeg er i gang med å lage en kofteversjon med knapper med samme det samme mønsteret. Jeg kan jo ikke reise på Koftefest i Trondheim med kun én kofte!

Recommended Articles

4 Comments

  1. Du kan kjøpe oppskriften ved å henvende deg til ukebladet Familien. Oppskriften sto i nr. 3/2015, og hvis du sender en mail til kari.bachke@egmont.no, så betaler du kr 10 for den (tror jeg). Veldig hyggelig at du liker genseren. Det er ikke så vanskelig å strikke med to farger, men det trengs litt øvelse. Men kanskje du har noen strikkekyndige venninner som kan strikke den til deg?
    Lykke til – vennlig hilsen Denise

  2. Jeg er ikke flink til å strikke med to farger samtidig – men denne genseren var rålekker! Hvis jeg noen gang skulle tørre å prøve meg, hvor får jeg kjøpt den oppskriften?

  3. Tusen takk, Stella – så hyggelig å høre!

  4. Denne genseren er så nydelig! Både mønsteret og fargene harmonerer så herlig. Elsk!

Legg igjen en kommentar