Lag 20-serien

Lag 20 støvelmansjetter

Lag 20… er en helt ny serie av små hobbybøker (48 sider) med 20 oppskrifter i hver bok. Bøkene er oversatt fra engelsk der serien heter “20 to make”.

I boken “Lag 20 støvelmansjetter” finner du oppskrifter på hvordan du kan pynte favorittstøvlene med en morsom og varmende strikkemansjett.

Støvelmansjetter er et nytt strikket tilbehør som ikke krever verken mye garn eller lang strikkeerfaring. Disse små plaggene fungerer både som super pynt på de høyhælte støvlettene for bybruk og som praktisk og varm kanting på vidskaftede gummistøvler til skogsturen. Monica Russel har laget en herlig samling av strikkede støvelmansjetter som er varierte både i uttrykk og teknikkvalg. Her er det både ensfargede strukturmønstre og morsomme mønstre i flerfarget strikk.

Lag 20 heklede blomster

 

I boken “Lag 20 heklede blomster” får du 20 oppskrifter på heklet blomsterpynt. Noen er naturalistisk utformet, mens andre er fri fantasi. Blomstene kan brukes som brosjer og som pynt på alt fra vesker og hatter til skjerf og votter – eller som bordpynt på festbordet. Det er bare fantasien som begrenser bruksområdene.

Lag dem i akkurat den fargen og det garnet du vil ha. Bruk opp restegarn og rester av knapper, bånd og tilbehør og lag noen lekre blomster.

 

Recommended Articles