Skeive sokker

Riktig godt nytt år! Håper det starter bra og at du holder deg på beina nå som det er superglatt flere steder i landet. Jeg startet første helgen i det nye året med å holde foredrag for en gjeng med 40 hyggelige damer på et strikketreff på Venabu Fjellhotell, og der var det vakkert vintervær. Jeg fikk til og med gått en liten skitur med lånt utstyr fra topp til tå, (sjekk Instagramkontoen min, så ser du beviset der) og jeg har ikke hatt ski på beina siden 2007. 

I fjor var det 50 år siden homoloven ble avskaffet. Det må vi aldri slutte å feire. Fremdeles opplever vi homohat, og det smerter meg at ikke to mennesker av samme kjønn skal få lov å vise sin kjærlighet offentlig uten å bli trakassert. 

Derfor heter årets første design “Skeive sokker”. Jeg ga sønnen min et par til jul, og de falt umiddelbart i smak. Jeg fikk en pakke med seks små hespler á 20 gram i regnbuens farger i gave av NorwayKate, og etter å ha strikket to par, har jeg faktisk nok til to par til, så garnet er veldig drøyt. I tillegg til de seks regnbuefargene har jeg brukt en tråd Arwetta fra Filcolana. Lys grå på det ene paret og gråblå på det andre. Garnet kjøper jeg hos Fru Kvist. De passer godt sammen da begge kvaliteter inneholder 80 % ull og 20 % nylon. Bittamis Design selger også garnpakker med regnbuefarger.

Du finner oppskriften i nettbutikken under tilbehør for dame og herre.
https://www.andreboller.no/produkt/skeive-sokker/

Recommended Articles

Legg igjen en kommentar