Herregenser med fletter
Modell: Birger Bech Foto: Denise Samson

Det er høst og gutta fortjener en tøff herregenser med fletter og perlestrikk i det deilige garnet Alpakka Tweed fra Du Store Alpakka. Garnet finnes i 13 forskjellige farger i kvaliteten 50 % alpakka, 30 % merinoull og 20% donegal. Jeg stiftet bekjentskap med dette garnet første gang for et år siden da jeg laget design til boken “PONCHO”. Jeg ble helt betatt. Det er nydelig å strikke av, og med anbefalt pinnestørrelse nr. 5 går det relativt fort.

Erme med fletter
Erme med slyngflette

Flettemønstrene er hentet fra min første bok “Hekta på fletter”. Jeg har strikket gitterflette på for- og bakstykket, og slyngfletter på ermene. Oppskriften finner du i Familien nr. 20/2016, som er i salg mandag 3. oktober.

cover-med-birger

5 thoughts on “Tøff herregenser med fletter”

  1. En flott modell du har funnet for anledningen. Han ligner veldig på vår hyttenabo, Birger Bech?

Comments are closed.