Design · 29. september 2016

Tøff herregenser med fletter

Herregenser med fletter

Modell: Birger Bech Foto: Denise Samson

Det er høst og gutta fortjener en tøff herregenser med fletter og perlestrikk i det deilige garnet Alpakka Tweed fra Du Store Alpakka. Garnet finnes i 13 forskjellige farger i kvaliteten 50 % alpakka, 30 % merinoull og 20% donegal. Jeg stiftet bekjentskap med dette garnet første gang for et år siden da jeg laget design til boken «PONCHO». Jeg ble helt betatt. Det er nydelig å strikke av, og med anbefalt pinnestørrelse nr. 5 går det relativt fort.

Erme med fletter

Erme med slyngflette

Flettemønstrene er hentet fra min første bok «Hekta på fletter». Jeg har strikket gitterflette på for- og bakstykket, og slyngfletter på ermene. Oppskriften finner du i Familien nr. 20/2016, som er i salg mandag 3. oktober.

cover-med-birger