Sommerponcho i pastellfarger

Sommerponcho i pastellfargerI forbindelse med at den siste boken min – Poncho – var under utarbeidelse, ble jeg spurt av ukebladet Familien om jeg ville designe en heklet sommerponcho, som de ville publisere i juni. Og det syntes jeg var en hyggelig forespørsel. Jeg har brukt Vipe fra Dale garn i hvitt og pastellfarger, og jeg synes garnet har en fabelaktig glans, samtidig som det er godt å heSommerponcho i pastellfarger-2kle med. Ponchoen kan brukes på to måter, med spiss foran og bak, eller med spiss i hver side. Den kan like gjerne brukes til skjørt eller kjole, som til olabukser. Vi nordboere er jo vant med at sommerkveldene ofte er litt kjølige, og da er det godt å kunne slenge over seg en sommerlig poncho.

Oppskriften finner du i nr. 12/2016, som er i salg fra mandag 13. juni.

 

Recommended Articles

Legg igjen en kommentar