Annakoften til voksen

I

2017 redesignet jeg en oppskrift på en kofte jeg var modell på da jeg var 4 år. Jeg synes mønsteret er veldig fint, og fikk lyst til å lage en voksenvariant. Den er i utgangspunktet helt lik barnekoften, bortsett fra at den har fått en annerledes vrangbord. Oppskriften er gjennomgått og teststrikket, og finnes i str. XXS til XXL med overvidde 82–125 cm. Jeg har strikket koften i Alpakka Storm fra Viking Garn.

Jeg skal strikke en til meg selv og da har jeg valgt disse fargene:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nå planlegger jeg samstrikk og da skal du selvfølgelig få rabatt på oppskriften hvis du har lyst til å strikke den sammen med meg og flere andre. Gå inn på Facebook og meld deg inn i gruppen min og/eller meld deg på Nyhetsbrev. 

Recommended Articles

Legg igjen en kommentar