Sy dine egne liftgardiner

Da vi bygget nytt sommerhus i 2014, tenkte jeg ikke på hvor vanskelig det ville bli med gardiner til de to gjesterommene. Etter å ha lett en stund i flere butikker, fant jeg ut at jeg måtte lage mine egne. Jeg er ingen kløpper på symaskinen – vi har i grunnen aldri vært særlig gode venner – men jeg tenkte at å sy noen liftgardiner kan da ikke være SÅ vanskelig. Og det var det heller ikke. Mens jeg var i gang med å sy, fant jeg på at jeg skulle hekle oppheng på det ene rommet, slik at det fine hekleteppet mitt kunne matche gardinopphenget, og sydd oppheng på det andre rommet, som kunne matche sengeteppet. Og så skrev jeg like godt ned hva jeg brukte av materiell og fremgangsmåte – og det finner du oppskrift på i ukens utgave av Familien nr. 16/16.

Sydd_oppheng

Soverom_1Soverom_2Heklet_oppheng

Recommended Articles

Legg igjen en kommentar