Jeg har yarnbomba solsengene!

“Nå må vi få på noe bengalakk på armlenene på de gamle solsengene” sa jeg til min bedre halvdel. “Kan du ikke bare yarnbombe dem´a”? spurte han. Jeg ble i utgangspunktet overrasket over at han i det hele tatt kjente til uttrykket “yarnbombing”. Vel har han levd med meg og garnlageret mitt i 20 år, men likevel…

Solstol1

Jo, jeg tente umiddelbart på idéen og gikk inn for å finne fram en pose med restegarn av typen Catania fra Schachenmayr, som jeg hadde igjen etter en kjole jeg heklet for noen år siden.

Armlenene så unektelig slitne ut, og siden hekling er mindre grisete enn maling, var avgjørelsen tatt. Jeg målte lengden på armlenet og med en pose full av garnnøster inntok jeg Dypet, badeplassen vår på hytta.

Mellom soling og bading ble den første remsen heklet.

Jeg heklet fire remser i løpet av noen kvelder (og strikket et sjal og en sommertopp innimellom), og så kunne jeg begynne monteringen.

Trådfesting og montering i én og samme operasjon.

Vi har alltid litt moro av å spekulere på hvor lenge det er siden vi kjøpte ditt og datt, og jeg måtte finne frem gamle hyttebøker (som bare jeg skriver i) og finne ut hvor mange år vi hadde hatt disse solstolene.

Og pussig nok – akkurat i dag, 10. juni, er det 14 år siden vi kjøpte dem. Og vi er superfornøyde med resultatet. 

Recommended Articles

Legg igjen en kommentar