Har du sett videoen hvor jeg påstår at verdens fineste design ikke er laget ennå? Ikke? Da kan du se den her

Nå er det altså sånn at jeg HAR laget verdens fineste design – i hvertfall synes jeg det selv. 

Først laget jeg Birger-genseren. Da den var ferdig meldte straks mammaen til lille Odin seg og sa «Ååååh, tenk deg DEN fine genseren til barn, da». Og jeg er jo ikke vanskelig å be, så da ble det barnegenser. I mønsteret har jeg kun brukt to farger om gangen, slik at du aldri har mer enn to tråder å forholde deg til. 

Fra september til lille julaften 2021 har jeg hatt samstrikk i lukket gruppe på Facebook med begge disse genserne. Jeg har sett noen skikkelig fine eksemplarer – én av samstrikkerne har strikket fire forskjellige, og hun byttet ut mine mønsterfarger med forskjellige rosavarianter. Det ble SÅ lekkert.  

Jeg har lagt inn 10 forskjellige videoer i oppskriftene – med lenke til å trykke på hvis du leser oppskriften på nettbrett, PC eller telefon, men også med QR-koder. I videoene viser jeg blant annet hvordan jeg strikker mønsteret på ermene, hvordan strikke magic loop, fellinger til halsen osv. Det er tre oppskrifter; én til Birger, én til Odin, og den siste er begge to samlet. Den siste har selvfølgelig mye lavere pris enn om du kjøper to separate. Alle oppskriftene ligger i nettbutikken – Birger, Odin og Birger og Odin.

Begge genserne er strikket i Alpakka Forte fra Dale garn.

Recommended Articles

Legg igjen en kommentar