Sommertid er hekletid

HEKLE
Etter en lang vinter og kald vår med ull og alpakka på strikkepinnene, øyner jeg et håp om late, solfylte og varme sommerdager. Men jeg må ha et håndarbeid tilgjengelig likevel. Da tyr jeg ofte til bomullsgarn og heklenål. I Familiens nye blad “Hekle”, som er i salg fra mandag 15. juni, kan du finne 75 inspirerende oppskrifter – alt fra lekre armbånd og små kosedyr til poncho og gensere. Jeg ble fullstendig betatt aHeklet genserv den ene mønstrete genseren i freshe farger på offwhite bunn. Det fine med hekletøy er at det tar minimalt med plass, og kan puttes i strandbagen eller kofferten.

Til bladet har jeg heklet et sett til de aller minste småpikene, fra 0 til 12 måneder. Settet består av vognteppe, kjole og en liten solhatt. Jeg har brukt Bjørk fra Viking of Norway, et deilig garn i 90 % bomull og 10 % ull.

Heklet kjole Heklet hatt Heklet teppe

Recommended Articles

Legg igjen en kommentar