Lun strikk til hele familien

Lun strikk til hele familienTidligere i år fikk jeg forespørsel fra Cappelen Damm om jeg ville være redaktør på oppfølgeren til «Vinterstrikk til hele familien», som kom ut i november i fjor. Jeg har igjen samlet de beste oppskriftene fra de store norske garnleverandørene. Men denne gangen har jeg sneket inn et par av mine egne design. Boken inneholder plagg og tilbehør til baby og barn, damer og herrer. Det er mest strikkeoppskrifter i boken, men et par hekleoppskrifter er også med.  I alt er det 85 oppskrifter med stort og smått, så her bør det være noe for enhver smak, enten du liker å strikke med med tynne eller tykke pinner, med eller uten mønster.  Laila Sundet har designet boken og bildene er levert av garnleverandørene, bortsett fra mine design, som er fotografert av Guri Pfeifer.

Du kan bla i boken her

Frode
Aran herrejakke og fletteskjerf
Flettekjole04
Kjole med fletter
Flettekjole01
Kjole og skjelevarmer
Denisekoften02
Denise-koften

Recommended Articles

Legg igjen en kommentar