Let´s drink bubbles

Genser med boblemønster

Det begynner å bli en god stund siden jeg ble ferdig med denne genseren. I disse tider burde jeg jo ha all verdens tid til å skrive oppskrift og legge ut bilder, men det er kanskje nettopp der skoen trykker – jeg har FOR god tid. Genseren har ligget ved siden av meg på kontoret helt siden november, da Mona og jeg var ute og tok bilder. Så i dag bestemte jeg meg – oppskriften må skrives ferdig og legges ut.

Jeg har fått sponset garn av CeWeC i Danmark og fra Flamingo Garn i Gresvik. Det flerfargede garnet heter Zen og er fra Mondial. Det har en liten glittertråd i seg, som gir en spennende effekt. Dessverre synes ikke glitteret så godt på bildet. Resten av genseren er strikket med to tråder; Kid Seta fra Mondial og Tibet fra CeWeC. Jeg klør av stort sett alt, men denne kan jeg faktisk ha rett på kroppen. Jeg har valgt å lage oppskriften kun i fire størrelser – fra S til XL. Oppskriften finner du i nettbutikken min.

På min YouTubekanal kan du se hvordan jeg strikker bobler.

Recommended Articles

Legg igjen en kommentar