Narciss – snart er det vår og påske!

Narciss1
Modell: Randi Flannum Vik

For en tid tilbake satt jeg med litt restegarn i Sterk fra Du Store Alpakka i grått, hvitt og gult. Jeg strikket et par sokker frNarciss2a boken “Strikk sokker til hele familien” av Gudrún S. Magnúsdóttir, som hun har strikket i bare gråtoner. Jeg ble så fornøyd med de sokkene at det måtte bli en kofte i samme farger som sokkene + et lite innslag av lys mint i Alpakka fra Dale.

Knappene kjøpte jeg for lenge siden hos Fat & Fe på Fevang utenfor Sandefjord. De er laget av gamle 25-øringer, og jeg var heldig å finne flere med mitt fødselsår på.

På Oslo Design Fair var jeg innom standen til Møre Bånd og Vev, og der lå det perfekte Wiolabåndet, designet av Kristin Wiola Ødegård. Takk til Kristin for sponsing av det vakre båndet og til House of Yarns, for sponsing av garn.

Oppskriften finner du i nettbutikken.

 

Narciss3IMG_3404Narciss4

 

Recommended Articles

Legg igjen en kommentar