Vil du være med å strikke Narciss sammen med meg?

Påmeldingen er utvidet til og med 23. mars!!!

 

Narciss ble utgitt som oppskrift påsken 2016. Det hele begynte med at jeg strikket et par sokker fra boken “Strikk sokker til hele familien” av Gudrún S. Magnúsdóttir, som hun strikket i bare gråtoner. Jeg hadde restegarn i grått, hvitt og gult, og jeg ble så fornøyd med de sokkene at ideen til en jakke tok form. Jeg syntes det var litt kjedelig med tre farger, så jeg puttet inn noen masker med aqua også. Nå har jeg lyst til å strikke koften om igjen, men denne gangen vil jeg bruke en blanding av bomull og alpakka. Du velger selvfølgelig selv hvilket garn du vil strikke med og hvilke farger som passer best til deg.

Modell: Randi Flannum Vik

Når du har fylt ut nedenstående, vil du i løpet av dagen motta en epost fra meg med link til oppskriften, som du får 50 % rabatt på, samt noen flere opplysninger om samstrikken.

 

 

 

 

 

 

 

 

One thought on “Bli med på Narciss-samstrikk!”

  1. Har kjøpt mønsteret før, garn klart, men ikke kommet i gang. Må jeg kjøpe mønster på nytt for å være med?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *