Ja, jeg vil være med på Narciss-samstrikk!

Narciss ble utgitt som oppskrift påsken 2016. Det hele begynte med at jeg strikket et par sokker fra boken “Strikk sokker til hele familien” av Gudrún S. Magnúsdóttir, som hun strikket i bare gråtoner. Jeg hadde restegarn i grått, hvitt og gult, og jeg ble så fornøyd med de sokkene at ideen til en jakke tok form. Jeg syntes det var litt kjedelig med tre farger, så jeg puttet inn noen masker med aqua i tillegg. Nå har jeg lyst til å strikke koften om igjen, men denne gangen vil jeg bruke en blanding av bomull og alpakka, nemlig Pima Baby, som er 85 % peruansk Pima bomull og 15 % baby alpakka fra Du Store Alpakka. Du velger selvfølgelig selv hvilket garn og hvilke farger som passer best til deg.

For å melde deg på samstrikken, må du fylle ut nedenstående felter. Da vil du motta en e-post fra meg med link til oppskriften, som jeg gir deg 50 % rabatt på.