· 9. februar 2015

9788202384456

Sett farge på tilværelsen med oldemorsruter!

Teknikken med å hekle oldemorsruter kommer opprinnelig fra Afghanistan, men den har etter hvert blitt allemannseie. Her gir forfatteren Sarah London nytt liv til tradisjonen. Med sine sprelske og uventede fargekombinasjoner komponerer hun heklearbeider som du kan pynte opp hjemmet ditt med. Boken er delt inn i kapitler som tar for seg ideer til hvert rom i huset: stuen, kjøkkenet, spisestuen, soverommet og badet.

Boken starter med enkle og greie hekleinstruksjoner. Selv om du aldri har tatt i en
heklenål før, vil du raskt lære deg å hekle hvis du følger trinn for trinn-forklaringene
i tekst og bilder i det første kapitlet. Du finner 25 morsomme prosjekter! Grundig forklart med tekst og nærmest selvforklarende diagrammer. Det er utrolig at samme teknikk kan gi så forskjellige resultater, det er fargene som gjør den store forskjellen! Til hvert prosjekt har forfatteren skrevet sine fargekommentarer. Les tipsene hennes, og eksperimenter med ulike farger og kombinasjoner som passer til interiøret ditt.

Er du nybegynner, så start med noe enkelt, som grytekluter til kjøkkenet eller en god pute til sofaen. Har heklet før og har lyst til å lage noe større, gi deg i kast med et heklet hodegjerde
til sengen eller et herlig stort lureteppe av restegarn.